Zeytinburnu Asansör Servisi

İstanbul’un güzel semtlerinden bir tanesi olan Zeytinburnu’nda asansör servisi arıyor ve bulamıyorsanız üzülmeyin. ORKE asansör semt içerisinde ki tüm mahalle ve caddelerde ki binalara hizmet vermektedir. Sektörde 20 yıla yakın deneyim sahibi olan firma işini tamamen profesyonel ve kaliteli şekilde yapmaktadır. Zeytinburnu asansör montaj hizmetinden tutun asansör ile ilgili her türlü sorunda sizlere profesyonel destek vermektedir. Firma montajını yaptığı asansörlere garanti belgesi vermektedir. ORKE ile çalıştığınız zaman hem üretici firmadan hem de ORKE’den garanti sağlarsınız. Bu sayede garanti süresi boyunca oluşan arızalarda para ödemezsiniz. Ücret durumu garanti şart ve koşullarına göre değişiklik göstermektedir. Her marka ve modelin belirli garanti şartları bulunmaktadır.

Zeytinburnu asansör arıza durumunda hemen web sitemizin iletişim sayfasından bizlere ulaşarak yardım alabilirsiniz. Firma acil arıza giderme konusunda sektörde lider konumdadır. Arıza bildirimi yapıldıktan sonra ki 24 saat içerisinde teknik ekip yollanmaya çalışılır ve arızanız 24 saat içinde giderilir. Büyük çaplı arızalarda tamir süresi değişebilir. Zeytinburnu asansör bakım yaptırmayı düşünüyorsanız firma kaliteli bir bakım onarım hizmeti vermektedir. Firma tarafından asansörün her yerine bakım yapılır ve değişmesi gereken parçalar kaliteli malzemeler ile değiştirilir. Değişen malzeme garantili ve tüm yeterlilik belgelerine sahiptir. Zeytinburnu asansör revizyon hizmeti içinde firmayı arayabilirsiniz. Firmanın özel Revizyon ekipleri bulunmaktadır belirli tarihlerde gözden geçirme işlemi yapılmaktadır.

Okumaya Devam Et

Üsküdar Asansör

Üsküdar asansör servisi için web sitemizde ki iletişim sayfasından bizlere ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Firmamız tüm teknik konularda asansör hizmeti vermektedir. Üsküdar asansör montaj hizmetini bölgede ki birçok binada uygulamıştır. Firmanın montaj konusunda yüksek sayıda kurumsal referansı bulunmaktadır. Detaylı bilgi almak için bizlere telefon ile ulaşabilirsiniz. Üsküdar asansör arıza durumunda firmamızı arayarak aynı gün içerisinde arızanızı giderebilirsiniz. Eğer arıza büyük ve ciddi değilse arızalar genellikle 24 saat içerisinde tamir edilir. Arıza tamir edilirken değişen malzemeler not alınır ve faturaları ile garanti belgesi size teslim edilir. Aynı parça tekrardan arıza yapması durumunda ücretsiz şekilde garanti kapsamında değişimini yapabilirsiniz.


Bölgede bir çok binanın eski olması sebebiyle asansörler güvenlik tehtidi olmaktadır. Zaman içerisinde eskiyen ve yıpranan asansörlere düzenli olarak bakım yapılmalıdır eğer bakım yapılmazsa ciddi sorunlara yol açabilir. Artık bir çok belediye bakımı yapılmayan asansörlere mühür vurmaktadır. Bu gibi tatsız olaylarla karşılaşmak istemiyorsanız düzenli bakım yaptırın. Üsküdar asansör bakım hizmeti için ORKE asansör ile iletişime geçerek detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Bakım fiyatları asansör modeline ve durumuna göre değişiklik göstermektedir. Eğer asansörünüzün düzenli olarak gözden geçirilmesini istiyorsanız revizyon hizmetinden yararlanmalısınız. Üsküdar asansör revizyon hizmeti için firmadan destek alabilirsiniz. Revizyon hizmeti sayesinde ileride gerçekleşecek arızalardan önceden haberdar olabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Ümraniye Asansör

Birçok yüksek katlı yapıya ev sahipliği yapan Ümraniye’de kaliteli ve etkin bir asansör servis hizmeti bulmak oldukça zordur. Ümraniye asansör servisi yapan firmalar zamanla değişmektedir. Temel sebebiyse bina yöneticilerinin ve müttehitlerin asansörler ile ilgili çok fazla harcama yapmak istememesi ve sürekli arızalanmamasıdır. Zamanla ülkemize yerleşen birçok yabancı firma sektörde haksız kazanç elde etmiştir. Son yıllarda giderek Türk firmalar artmıştır. Bu Türk firmalardan bir tanesi de ORKE asansördür. Ümraniye semtinde asansör ile ilgili her konuda müşterilerine profesyonel destek sunmaktadır. Ümraniye asansör montaj işlemi de dâhil olmak üzere her türlü teknik ve teknik olmayan konularda firma etkin bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Firmaya ulaşım sağlamak istiyorsanız web sitemizin iletişim sayfasından telefon numaramıza ulaşabilirsiniz.

Ümraniye asansör arıza durumunda firma kısa süre içerisinde gelir ve arıza giderme işlemlerine başlar. Arıza giderme işlemi yapılırken tüm değişen parçaların garanti belgeleri ve faturaları bina sorumlusuna verilir. İleride tekrardan arızalanması veya sorun çıkarması durumunda ücretsiz şekilde değişimleri yapılır. Ümraniye asansör bakım hizmetini firma 20 yıla yakın süredir vermektedir. Bu süre içerisinde bakım ve onarım yaptığı müşterilerinden herhangi bir şikâyet almamıştır. Firma her zaman kaliteli ve TSE standartlarına uygun malzemeleri kullanmaktadır. Asansörünüzde herhangi bir problem olmasa da gözden geçirme işlemi yapmayı lütfen unutmayın. Ümraniye asansör revizyon hizmeti için firmayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Tuzla Asansör Servisi

Tuzla, İstanbul dışında kalan lakin yüksek yapılara yapı izin belgesi verilen nadir semtlerden bir tanesidir. Semtte birçok yüksek yapı olması Tuzla asansör servisi ihtiyaçlarını doğurmuştur. ORKE asansör tuzla bölgesinde ki tüm bina ve apartmanlara asansör hizmeti vermektedir. Tuzla asansör montaj konusunda deneyimli ve kaliteli bir hizmet arıyorsanız hemen iletişim sayfasından firmaya ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Telefon görüşmelerinde montaj için belirli bir fiyat verilmemektedir. Fiyat belirlenirken asansör markası, bina durumu, bina kat sayısı, asansör maksimum kişi sayısı ve sayamayacağımız birçok etken göz önünde bulundurularak fiyat teklifi verilmektedir. Tuzla asansör bakım hizmetleri için de belirli bir fiyat verilmemektedir. Bakımı yapılacak asansör sayısı ve diğer etkenler göz önünde bulundurulur. Detaylı bilgi almak için hemen telefon edebilirsiniz. 7/24 telefon ile destek mümkündür.

Tuzla asansör arıza durumunda istediğiniz saatlerde ve günlerde arayabilirsiniz. Firmanın kriz zamanları için hazırda bulunan bir ekibi bulunmaktadır. Bu ekip ilgili arızaya aynı gün içerisinde giderek arıza giderme işlemlerini yapar. Arıza giderilirken değişen tüm parçalar not alınır ve faturaları ile beraber yetkili kişiye verilir. Tuzla asansör revizyon hizmeti için firma düzenli olarak 20 yıldır hizmet vermektedir. Revizyon gözden geçirmeye verilen isimdir. Bu sayede ileride yaşanacak problemler önceden tespit edilir ve güvenlik sorunları önlenmiş olur.

Okumaya Devam Et

Şişli Asansör

Şişli asansör servisi arayan kişiler ORKE asansör ile tanışmalıdır. Firma bölgede birçok binaya ve yapıya hizmet vermektedir. Bu sayede yüzlerce kurumsal referans edinmiştir. Firma hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizin iletişim sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz. ORKE asansör sektörde 20 yıla yakın süredir deneyim sahibidir. Firma birçok konuda rekabet etmeyen rekabet yaratan firma statüsüne girmiştir. Şişli asansör montaj hizmeti de dâhil olmak üzere birçok asansör hizmetini firma vermektedir. Firmanın hizmetleri ve fiyat teklifi almak için telefon edebilirsiniz. Asansör montajı yaparken firma hem kendi adına hem de üretici firma adına garanti belgesi vermektedir. Bu sayede asansörünüze bir şey olmasına durumunda çift garanti belgesi ile korunur ve ekstra ücretler ödemezsiniz.

Şişli asansör arıza durumunda firmayı arayarak arıza giderme işlemi yapabilirsiniz. Firma 24 saat boyunca telefonla destek vermektedir. Firma arıza giderme işlemini yaparken kullandığı tüm alet, edavatlarda kaliteli olmasını göz önünde bulundurmaktadır. Bu sayede arıza yapan yerden tekrardan arıza olmasının önüne geçilir. Şişli asansör bakım hizmetini firmadan alırsanız yakın bir süre içerisinde asansörünüzde arıza olmayacaktır. Firma bakım yaparken tüm parçaları en ufak detaylarına kadar çeşitli testlere tabi tutmaktadır. Aynı zamanda bakım yaparken değişen parçalara garanti vermektedir. Garanti şartları değişiklik göstermektedir. Şişli asansör revizyon hizmeti için firmayı arayın ve asansörünüzü düzenli olarak gözden geçirelim.

Okumaya Devam Et

Şile Asansör Servisi

İstanbul’da birçok yüksek katlı yapının bulunduğu Şile semtinde asansör ihtiyaçları doğmaktadır. Zamanla eskiyen ve yıpranan asansörlere bakım yapılmalıdır. Yapılmadığı takdirde güvenlik problemleri doğmaktadır. Bu güvenlik problemlerine takılmak istemiyorsanız Şile asansör bakım hizmeti almalısınız. Sizlere asansör bakım hizmetini profesyonelce ORKE firması verebilir. ORKE sektörde 19 yıldır hizmet vermektedir. Aynı zamanda tüm çalışan personelleri gerekli bilgi ve tecrübeyi edinmiştir. Şile asansör arıza durumunda ORKE asansörü arayınız ve aynı gün içerisinde teknik ekip yollansın. Firmaya ulaşmak için web sitemizin iletişim sayfasını kullanabilirsiniz. Şile asansör montaj hizmeti için randevu almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Asansör montajı direk telefonla görüşme sonucunda netice vermeyecektir. Teknik ekip ilgili adrese gönderilir ve gerekli incelemeleri yapar. İncelemeler neticesinde fiyat teklifi ve süre müşteriye iletilir.

Şile, İstanbul depremi sonrasında etkilenen bölgelerden bir tanesidir. Bu bölgede deprem sonrası birçok asansör arıza vermiştir. Bölgede hala birçok asansör güvensiz olduğu takdirde kullanılmaktadır. Deprem sonrasında ilk günlerde sağlam gözüken asansörlerde bozulmalar gözlemlenmiştir. Asansörler zamanla yıpranmakta ve eskimektedir. Eski bir asansör sahibiyseniz mutlaka deprem sonrası gözden geçirilmelidir. Gözden geçirme işlemine revizyon denilmektedir. Şile asansör revizyon hizmeti için (+90) 536 760 28 38 numaralı telefonu arayarak ORKE asansör ile iletişim kurabilirsiniz. Telefon görüşmesinde firma sizlere en uygun tarihi vererek gerekli adreste incelemelere başlar.

Okumaya Devam Et

Sultangazi Asansör

Sultangazi asansör servisi artık ulaşması kolay bir hizmettir. Web sitemizin iletişim sayfasından bizlere ulaşarak her çeşit asansör problemlerinize çözüm sunalım. ORKE asansör olarak sektörde 20 yıla yakın deneyim sahibiyiz aynı zamanda yüzlerce referansa sahip bir firmayız. Firmamız rekabet etmeyen lakin rekabet yaratan bir firmadır. Kullandığımız tüm parçalar garantili ve gerekli yeterlilik belgelerine sahip parçalardır. Firmamızda çalışan personeller çeşitli testlere tabi tutularak seçilmiş ve alanında ki gerekli belgelere sahip kişilerden oluşmaktadır. Sultangazi asansör arıza durumunda firmamızı arayarak hızlı şekilde arıza giderme yapabilirsiniz. Firmamız sadece arıza giderme işlemi değil aynı zamanda Sultangazi asansör montaj hizmetini de vermektedir. Firmamız tarafından yapılan tüm montajlarda garanti ve ücretsiz bakım hizmeti verilmektedir.

Sultangazi asansör bakım ve onarım hizmetlerinde firmamız her zaman hızlı ve kaliteli şekilde bakım yapmaya özen göstermektedir. Eğer teknik ekip müsaitse aramanızdan hemen sonra teknik ekip ilgili adrese yollanır ve gerekli bakım onarım işlerini yapar. Sultangazi asansör revizyon hizmeti için de yine aynı teknik ekip ilgilenmektedir. Revizyon hizmetinden yararlanmak için firmamız ile görüşmeniz gerekmektedir. Firma uygun tarihleri belirleyerek size revizyon tarihlerini iletir. Bu tarihlerde gözden geçirmeye teknik personel gelir ve incelemelerde bulunur. Bulduğu bulguları ilgili site yöneticisine iletir. Herhangi bir arıza ya da arıza olabilecek durum tespit etmesi taktirinde yetkili kişiden onay alır ve teknik ekip çağırır.

Okumaya Devam Et

Sultanbeyli Asansör Servisi

Sultanbeyli semtinde asansörünüz ile ilgili problemler yaşıyorsanız hemen (+90) 536 760 28 38 numaralı telefonu arayarak problem gidermeye başlayabilirsiniz. ORKE kurumsal ve etkili bir firmadır. Tüm sorunlarınıza en kısa sürede çözüm bulmayı hedeflemektedir. Sultanbeyli asansör arıza durumunda firmayı arayarak iletişime geçebilir ve arızanın kısa sürede giderilmesine tanık olabilirsiniz. Aynı zamanda arıza giderme işleminde parça değişimlerinde firma üretici firmadan aldığı garanti belgelerini size iletmektedir. Bu sayede aynı kısımdan tekrar arıza olması durumunda firma ücretsiz olarak arızayı gidermektedir. Sultanbeyli asansör bakım hizmetlerinde firma her zaman detaylı bir bakım yapmaktadır. Bakım sırasında asansörün tüm parçaları en ufak noktalarına kadar incelenmektedir.

Sultanbeyli asansör montaj hizmetinde fiyat teklifini firmadan ücretsiz şekilde alabilirsiniz. Birçok asansör firması asansör montaj görüşmesi için gittiği yerlerden görüşme ücreti istemektedir lakin ORKE ücretsiz keşif ekibi yollayarak gerekli incelemeleri ücretsiz şekilde yapar. Teknik ekip inceleme yaptıktan sonra fiyat teklifi oluşturulur ve tarafınıza teklif iletilir. İstediğiniz gün veya ayda montaj yapılarak teslim edilir. Montaj sonrasında size hem ORKE hem de üretici firma tarafından garanti verilir. Garanti süresi asansör marka model bilgilerine göre değişiklik gösterse de en az 2 yıldır. Montaj yapıldıktan ve garanti süresi bittikten sonra revizyon hizmeti alabilirsiniz. Revizyon düzenli olarak gözden geçirme hizmetine verilen isimdir. Sultanbeyli asansör revizyon hizmeti için bizleri arayabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Silivri Asansör Servisi

Silivri’de asansör probleminiz için kurumsal ve etkili bir firmaya ihtiyacınız varsa hemen (+90) 536 760 28 38 numaralı telefonu arayarak ORKE asansör ile tanışın. Firma sizlerin tüm ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretecektir. Silivri asansör montaj hizmeti de dahil tüm asansörle ilgili konularda profesyonel çözümler üretmektedir. Firma hızlı ve kaliteli bir hizmet vermeyi prensip edinmiştir. Telefon ile randevu almanız halinde size en kısa sürede randevu verilecek ve ilgili tarihte ekip gelerek gerekli incelemeleri yapacaktır. Randevu büyük hizmetler için verilmektedir. Silivri asansör arıza gibi durumlarda randevu ile değil aynı gün içerisinde onarım hizmeti verilir. Ekip arıza veya kriz durumlarında hemen ilgilenerek tüm problemleri ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

Silivri asansör bakım hizmeti yaptırmanız halinde firma değişen parçalarda garanti vermektedir. Garantisi verilerek değişen parça tekrardan arıza yapması halinde eğer garanti şartları altındaysa ücretsiz olarak bakım ve onarımı yapılır. Firma sizleri sürekli masraftan kurtararak dürüst bir hizmet anlayışı içerisinde hareket eder. Silivri asansör revizyon hizmet deprem sonrası gerekli bir hizmettir. Birçok asansör deprem sonrası yıpranmalar yaşamıştır. Şimdilik görünürde bir problem olmasa da ileriye dönük ciddi güvenlik sorunlarına yol açabilmektedir. Bu yüzden en kısa sürede revizyon hizmeti alarak asansörünüzü gözden geçirmelisiniz. Revizyon hizmeti gözden geçirmeye verilen isimdir. Asansör ilgili tarihte gözden geçirilerek problemleri olup olmadığı incelenir.

Okumaya Devam Et

Sarıyer Asansör

Sarıyer asansör servisi arayan lakin güvenli bir firma bulamayan kişiler için profesyonel hizmeti artık ORKE asansör sağlamaktadır. İstanbul’un 38 semtinde profesyonel şekilde asansör hizmeti vermektedir. İstanbul içinde firmanın binlerce kurumsal referansı mevcuttur. Bu referanslar ile iletişime geçmek veya öğrenmek istiyorsanız firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz. Sarıyer asansör montaj hizmetinden tutun asansör bakım onarım hizmetine kadar her çeşit desteği ORKE ile alabilirsiniz. Firma sizlere verdiği tüm hizmetlerde sözleşme yapar ve fatura keser aynı zamanda giderdiği problemde yeniden arıza olması durumunda ücretsiz destek sağlar. Sarıyer asansör arıza durumunda hemen bizleri arayın ve arızanızın giderilmesi için deneyimli teknik ekip yollayalım. Teknik ekip arıza bildirimi yapılan gün içerisinde adrese giderek arızanın giderilmesini sağlar. Arıza büyük veya köklü değişiklik getirecek bir arızaysa bu süre uzayabilir.

Sarıyer asansör bakım hizmetini düzenli olarak firmadan almalısınız. Firma bakım ve onarım işini yaparken tüm vidaları ve tüm ince detay gerektiren yerleri kontrol etmektedir. Bu sayede ileride oluşacak güvenlik açıklıklarının önüne geçmektedir. Sarıyer asansör revizyon hizmeti arıyorsanız mutlaka ORKE’yi tercih etmelisiniz. Firma sizlere belirli tarih aralıkları verir ve bu tarihlerde gözden geçirmek için adrese gelir. Herhangi bir şüpheli durum varsa sizlere bildirilir. Daha sonrasında teknik ekip yollanarak arıza giderme işlemleri başlatılır. Revizyon hizmeti almak ileride yaşanacak problemlerin önüne geçmeye yarayacaktır.

Okumaya Devam Et